Vouwgordijnen voor elk interieur

Raamdecoratie die het beste van twee werelden combineert: een strakke lijn en gezelligheid? Een vouwgordijn of american store is de oplossing! Vouwgordijnen passen in heel wat interieurs en bieden verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld. Van zonwering over verduistering tot anti-inkijk. Lees snel waarom vouwgordijnen of optrekgordijnen de perfecte blikvanger zijn voor uw woning!

Strakke afwerking, warme look: de troeven van uw vouwgordijn

Op zoek naar het perfecte vouwgordijn? Dan bent u er vast van overtuigd dat een strakke lijn de grootste troef is. Dankzij onze hoge kwaliteitsnorm en kennis van zaken bent u zeker van verfijnde, technische details. Zo raden wij synthetische stoffen met een natuurlijk look aan. En bovendien beschikken onze vouwgordijnen over een extra veersysteem in de buisjes. Uw garantie op een ultrastrak effect.

De strakke afwerking is mooi in contrast met de gezellige sfeer die american stores aan uw woning geven. Zo creëren ze overdag een prachtig lichtspel. Bovendien garanderen ze ‘s avonds een huiselijk gevoel.

Benieuwd hoe dit totaalconcept in uw interieur past? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis  ontdekt u dit van dichtbij!

Een vouwgordijn op maat: zonwerend of verduisterend, modern of klassiek

U droomt van een vouwgordijn op maat van uw woning en interieur? Met behulp van ons professionele advies en een waaier aan stoffen ontwerpen we samen een unieke look. Zonwering of verduistering, modern of klassiek? Onze klanten kiezen bijvoorbeeld uit honderden verschillende stoffen. Tot u de geknipte look hebt gevonden voor uw american stores, betekent dit.

Vouwgordijnen: ruimtebesparend en in grote afmetingen

U woont in een moderne, strakke woning met grote glaspartijen, bijvoorbeeld? Dan zijn vouwgordijnen of american stores uw perfecte keuze! Qurtinz levert vouwgordijnen tot liefst 10 meter breed en 6 meter hoog. Voor de plaatsing heeft u enkel bovenaan uw raam wat ruimte nodig.

Mag het nog strakker en moderner? Bekijk dan zeker ook onze rolgordijnen .

Helemaal weg van vouwgordijnen of american stores?

Neem dan snel contact op met onze professionele adviseurs  en vraag een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis . U maakt op een ongedwongen manier kennis met ons aanbod van american stores. Bovendien krijgt u tips van specialisten met jarenlange ervaring. Zo bent u 100% zeker van de juiste keuzes voor uw interieur!

Qurtinz vouwgordijnen op maat zwart