Textielfolie siert uw interieur in alle eenvoud

Uw glazen deur discreet verduisteren of inkijk belemmeren zonder ruimteverlies? Ontdek snel de voordelen van Squid textielfolie en ervaar hoe gemakkelijk uw interieur een gezellige make-over krijgt!

Textielfolie: dé revolutie in raamdecoratie

Het grootste voordeel van Squid textielfolie? U creëert privacy zonder ophangsysteem. De op maat gesneden folie blijft perfect zitten dankzij het lijmlaagje op de voilestof. Bovendien is de stoffen look veel warmer dan klassieke raamfolie. Textielfolie laat ook geen hardnekkige lijmresten achter. En je reinigt de folie heel gemakkelijk met een stofzuiger of een vochtig microvezeldoekje.

Discretie verzekerd met Squid textielfolie

Textielfolie geeft uw ruimte het effect van een glasgordijn of voile. De folie is niet volledig doorzichtig en zorgt overdag voor een comfortabel gevoel van privacy. U wilt ook ’s avonds geen inkijk? Vraag dan zeker raad aan onze professionele adviseurs en ontdek meer combinatiemogelijkheden tijdens een bezoek van onze showroom aan huis .

Zowat elke andere vorm van raamdecoratie past perfect bij de Squid textielfolie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een verduisterend vouwgordijn  of verduisterende overgordijnen ?

Nieuwsgierig? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis maakt u kennis met alle prachtige, discrete tinten van Squid Textielfolie. Contacteer het Qurtinz-team voor een vrijblijvend bezoek en profiteer van ons advies op maat.