Textielfolie siert uw interieur in eenvoud

Discreet verduisteren of inkijk belemmeren zonder ruimteverlies? Ontdek snel de voordelen van Squid textielfolie. Zodat u zelf kan ervaren hoe makkelijk uw interieur een gezellige make-over krijgt!

Dé revolutie in raamdecoratie

Het grootste voordeel? U creëert privacy zonder ophangsysteem. De folie op maat blijft perfect zitten dankzij het lijmlaagje op de voilestof. Bovendien is de “stoffen look” veel warmer dan klassieke raamfolie. Bovendien laat het geen hardnekkige lijmresten achter. En uiteindelijk reinigt de folie makkelijk. Met bijvoorbeeld een stofzuiger of een vochtig microvezeldoekje.

Discretie verzekerd

De folie geeft uw ruimte het effect van een glasgordijn of voile. De folie is niet volledig doorzichtig, hierdoor zorgt het overdag voor een comfortabel gevoel van privacy.

U wilt ook ’s avonds geen inkijk?

Vraag raad aan onze adviseurs. En ontdek meer combinatiemogelijkheden tijdens een bezoek van onze showroom aan huis .

Zowat elke andere vorm van raamdecoratie past perfect bij de Squid textielfolie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een verduisterend vouwgordijn  of verduisterende overgordijnen ?

Nieuwsgierig?

Tijdens een vrijblijvend bezoek maakt u kennis met alle prachtige en discrete tinten van Squid Textielfolie bijvoorbeeld. Contacteer het Qurtinz-team voor een vrijblijvend bezoek. En profiteer vervoglens van ons advies op maat.

Qurtinz textielfolie in chalk kleur