Curtains from Qurtinz bij blogster Lise Desmet

In onze blog kon je reeds lezen over onze showroom aan huis die langsging bij blogster Lise Desmet. Ze bestelden 3 gordijnen voor hun eerste verdieping; slaapkamer, badkamer en dressing! Hier zijn we om je het geweldige resultaat te laten zien … Lise is zooo blij met deze 3 nieuwe toevoegingen aan haar interieur. Ze kan zicht zelfs niet voorstellen dat ik ze niet zou hebben. Klaar?

Laten we beginnen met de slaapkamer!

Het was Lise haar wens om gezellige gordijnen te hebben die de hele slaapkamer zouden verduisteren, omdat ze allebei beter slapen in een donkere kamer. Geert van Qurtinz gaf het advies om voor lange gordijnen (van plafond tot vloer) te gaan voor het beste resultaat … En hij had gelijk! Dankzij deze prachtige gordijnen hebben ze nu betere en langere nachten dan voorheen. Er was geen betere oplossing om deze kamer te verduisteren dan deze mooie gordijnen. De kleur is ook een geweldige match met de rest van onze slaapkamer!

De juiste oplossing voor de badkamer

Onlangs had Lise de badkamer gerenoveerd en ze waren nog steeds op zoek naar de juiste gordijnen hier. Hun dressing ligt naast de badkamer, dus gingen ze voor dezelfde gordijnen in deze twee ruimtes! Houten jaloezieën stonden bovenaan Lise haar wishlist. Niet alleen omdat ze verliefd is op hoe ze eruit zien … Ze zijn ook de perfecte combinatie van daglicht en privacy …

Geert liet ons alle verschillende soorten houten jaloezieën zien: kleuren, maten, breedtes, materialen … Maar het duurde niet lang voordat we besloten: zwarte houten jaloezieën zouden het worden! En ik denk dat het een perfecte match is met de badkamer en dressing … Wat denk je?

Happy

Lise en haar man kunnen niet gelukkiger zijn met het resultaat. Met deze laatste wijzigingen is de eerste verdieping ook helemaal klaar. Ik hoop dat je genoten hebt van deze interieurupdates! Bedankt voor het lezen. Op zoek naar meer interieurtips? Check www.lisedesmet.com

Uiteindelijk werd gekozen voor houten jaloezieën in Paulownia 5021 en  overgordijn in Helena 20, verduisterend gevoerd.