Rolgordijnen op maat: eindeloze mogelijkheden voor elk interieur

Uw raamdecoratie bepaalt de stijl van uw interieur en moet gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u ook snel switchen tussen licht en donker, zonlicht en sfeer? Duik dan zeker in ons enorme aanbod aan rolgordijnen. En rolgordijn biedt steeds een waaier aan mogelijkheden.

Kies uw favoriete rolgordijnen uit een waaier van stijlen!

Rolgordijnen zijn leverbaar in eindeloos veel verschillende stoffen: van natuurlijk over hybride tot synthetisch. Bovendien bepaalt u of uw gordijnen licht doorlaten of transparant zijn en maken wij een selectie uit onze stalenboeken. Dankzij onze showroom aan huis  ziet u met eigen ogen welke stof uw interieur op het lijf geschreven is! We brengen een ruime waaier aan kleuren bij jou thuis.

Vaak worden rolgordijnen gekozen in een modern en strak interieur. Hier komen ze extra tot hun recht. Onze rolgordijnen zijn steeds maatwerk, afgestemd op uw behoeften en van Belgische top makelij.

Kies voor een rolgordijn van Belgische topkwaliteit

Een belangrijke factor in het prijsverschil van de stoffen zit hem in de makelij ervan. Wie produceert in landen met lage lonen, kan de prijs drukken. Maar helaas ook de kwaliteit. Kies dus voor een leverancier die produceert in eigen land: van het weven van de stoffen en het op maat maken van de systemen tot de confectie.

Garantie voor de toekomst

Een extra voordeel is dat je ook in de toekomst nog bij dezelfde leverancier terecht kan voor een gordijn met dezelfde stof.

Mag uw raamdecoratie wat exclusiever? Ga dan voor ons unieke aanbod van Japanse stoffen en geef uw interieur een originele, natuurlijke look.

Qurtinz kleurenwaaier screenstoffen voor rolgordijnen en verticale lamellen

Twintex duo-rolgordijn: oneindige voordelen op een kleine oppervlakte

U wilt spelen met licht en tegelijk de inkijk in uw woning beperken? Dan is een Twintex duo – rolgordijn de geknipte raamdecoratie voor u. Deze rolgordijnen combineren twee lagen stof met afwisselend gesloten en transparante banden. Afhankelijk van hun positie verandert de lichtinval, de hoeveelheid inkijk en het effect op uw interieur. Geen enkele andere vorm van raamdecoratie biedt zoveel opties in één gordijn. Ideaal wanneer uw ruimte beperkt is.

Volledige verduistering met een rolgordijn met verduisterende cassette

U werkt ’s nachts of in ploegen en slaapt vaak overdag? Dan wilt u uw slaapkamer 100% verduisteren. Met de X-block, een unieke verduisterende cassette, krijgt u deze garantie. De verduisterende rolgordijnen zijn met een rits aan de binnenzijde van het aluminiumkader bevestigd en laat geen straaltje licht door. Met dit buitengewone product slaapt u als een roos.

Zonwerende rolgordijnen

Rolgordijnen op maat bieden we ook met zonwerende stoffen. Ook daarin biedt Qurtinz een ruim assortiment aan kleuren en mogelijkheden.

Ontdek het zelf

Benieuwd naar de ideale rolgordijnen voor uw interieur? Met een bezoek van onze showroom aan huis bent u zeker van de perfecte keuze. Contacteer de Qurtinz – specialisten meteen  voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak en onze ruime waaier aan rolgordijnen.