Raambekleding voor grote ramen?

Qurtinz gaat voor grootse oplossingen

Grote raampartijen zorgen voor een spectaculaire lichtinval in moderne, strakke interieurs. Maar u hebt wel speciale raambekleding voor grote ramen nodig. Vraag advies aan onze experts en ontdek de beste opties in raambekleding voor grote ramen. Wij maken u wegwijs in verschillende types raambekleding, een waaier aan stoffen en allerlei handige bedieningssystemen voor ramen van formaat.

Raamdecoratie voor grote ramen? Qurtinz weet raad!

Grote ramen zijn uw vensters op de wereld en de blikvangers van uw woning. Dankzij raamdecoratie op maat vallen ze bovendien nog meer op. En geniet u van extra wooncomfort. Want ‘s avonds verduistert u efficiënt uw woning met raambekleding, zodat u het snel gezellig maakt. En overdag garandeert uw raambekleding voor grote ramen u de nodige privacy.

De beste raambekleding voor grote ramen

U wilt de grote ramen in uw hedendaagse woonruimte aankleden met warme, gezellige raamdecoratie die mooi strak hangt? Ontdek snel ons uitgebreide gamma aan vouwgordijnen. U kiest uit honderden prachtige stoffen en creëert een unieke sfeer in huis.

De nieuwste trend in raamdecoratie voor grote ramen? Houten lamellen! Daarmee trekt u moeiteloos de moderne lijn van uw interieur door in uw raambekleding. Vooral houtenlamellen uit Abachi-hout zijn geschikt voor grote raampartijen. Deze exclusieve houtsoort is prima bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen en uw beste keuze voor brede raamdecoratie.

Op zoek naar raamdecoratie voor grote schuiframen? Bekijk dan zeker onze paneelgordijnen of Japanse wanden: elegant  gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Raambekleding voor grote ramen met handige bedieningssystemen

Bij grote raampartijen en moeilijk bereikbare ramen is geautomatiseerde raamdecoratie uw beste keuze. Kies voor een ingebouwde schakelaar of ga voor een losse afstandsbediening. Met één druk op de knop bedient u uw raambekleding voor grote ramen.

Kies nu uw raamdecoratie voor grote ramen

Advies op maat? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis  krijgt u pasklaar advies voor uw raambekleding voor grote ramen. Dankzij de goede raad van uw ervaren Qurtinz-adviseur maakt u dus zeker de juiste keuze. Maak nu snel uw vrijblijvende afspraak .