Vouwgordijnen: raamdecoratie voor elk interieur

Raamdecoratie die het beste van twee werelden combineert: een strakke lijn en gezelligheid? Een vouwgordijn of american store is de oplossing! Vouwgordijnen passen in heel wat interieurs en bieden verschillende mogelijkheden. Van zonwering over verduistering tot anti-inkijk. Lees snel waarom vouwgordijnen de perfecte blikvanger zijn voor uw woning!

Strakke afwerking, warme look: de troeven van uw vouwgordijn

Op zoek naar het perfecte vouwgordijn? Dan bent u er vast van overtuigd dat een strakke lijn de grootste troef is van uw raamdecoratie. Dankzij onze hoge kwaliteitsnorm en kennis van zaken bent u zeker van verfijnde, technische details. Zo raden wij synthetische stoffen met een natuurlijk look aan en beschikken onze vouwgordijnen over een extra veersysteem in de buisjes. Uw garantie op stof met een ultrastrak effect.

De strakke afwerking is mooi in contrast met de gezellige sfeer die american stores aan uw woning geven. Overdag creëren ze een prachtig lichtspel. ’s Avonds garanderen ze een huiselijk gevoel.

Benieuwd hoe dit totaalconcept in uw interieur past? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis ontdekt u dit van dichtbij!

Een vouwgordijn op maat: zonwerend of verduisterend, modern of klassiek

U droomt van een vouwgordijn op maat van uw woning en interieur? Met behulp van ons professionele advies en een waaier aan stoffen ontwerpt u samen met ons een unieke look. Zonwering of verduistering, modern of klassiek? U kiest uit honderden verschillende stoffen tot u de geknipte look hebt gevonden voor uw american stores.

Vouwgordijnen: ruimtebesparend en in grote afmetingen

U woont in een moderne, strakke woning met grote glaspartijen? Dan zijn vouwgordijnen of american stores uw perfecte keuze! Qurtinz levert vouwgordijnen tot liefst 10 meter breed en 6 meter hoog. Voor de plaatsing heeft u enkel bovenaan uw raam wat ruimte nodig.

Mag het nog strakker en moderner? Bekijk dan zeker ook onze rolgordijnen

Helemaal weg van vouwgordijnen? Neem dan snel contact op met onze professionele adviseurs en vraag een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis. U maakt op een ongedwongen manier kennis met ons aanbod van american stores en krijgt tips van specialisten met jarenlange ervaring. Zo bent u 100% zeker van de juiste keuzes voor uw interieur!

Qurtinz vouwgordijnen in een living met schuine vensters
Qurtinz vouwgordijnen: Stof: lasertech 10, Uitvoering slope