Textielfolie siert uw interieur in alle eenvoud

Uw glazen deur discreet verduisteren of inkijk belemmeren zonder ruimteverlies? Ontdek het snel en ervaar hoe gemakkelijk uw interieur een gezellige make-over krijgt!

Dé revolutie in raamdecoratie

Nog nooit van gehoord? Geen wonder, onze folie is een revolutionaire, gloednieuwe manier om uw ramen met stof te bekleden. De folie past in elk interieur en in elk raamformaat. Ze is gemakkelijk op maat te snijden en ze past altijd als gegoten. Bovendien functioneert Squid textielfolie optimaal in vochtige ruimtes. Dat maakt het de ideale oplossing voor uw keuken en badkamer! Extra voordeel? Textielfolie blinkt uit in duurzaamheid. U kunt het dus telkens opnieuw aanbrengen.

Zelfklevende, transparante raamdecoratie in stof

Het grootste voordeel van Squid textielfolie? U creëert privacy zonder ophangsysteem. De op maat gesneden folie blijft perfect zitten dankzij het lijmlaagje op de voilestof. Bovendien is de stoffen look veel warmer dan klassieke raamfolie. Textielfolie laat ook geen hardnekkige lijmresten achter. En je reinigt de folie heel gemakkelijk met een stofzuiger of een vochtig microvezeldoekje.

Discretie verzekerd

Textielfolie geeft uw ruimte het effect van een glasgordijn of voile. De folie is niet volledig doorzichtig en zorgt overdag voor een comfortabel gevoel van privacy. U wilt ook ’s avonds geen inkijk? Vraag dan zeker raad aan onze professionele adviseurs en ontdek meer combinatiemogelijkheden tijdens een bezoek van onze showroom aan huis.

Zowat elke andere vorm van raamdecoratie past perfect bij de folie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een verduisterend vouwgordijn of verduisterende overgordijnen?

Nieuwsgierig? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis maakt u kennis met alle prachtige, discrete tinten. Contacteer het Qurtinz-team  voor een vrijblijvend bezoek en profiteer van ons advies op maat.

Qurtinz Squid folie
Qurtinz textielfolie: Squid ash