Op en top landelijk interieur dankzij shutters
Houten luiken of shutters geven uw interieur een landelijke, romantische sfeer. Ze creëren prachtige lichteffecten, houden  de warmte prima tegen en zijn een duurzaam topproduct. U kunt niet wachten op zo’n oase van stijl en rust? Boek dan snel een bezoek van onze showroom aan huis en ontvang vrijblijvend advies van experts in raamdecoratie!

Sfeervol en gezellig

Liefhebber van een natuurlijk, idyllisch en sfeervol interieur? Dan bent u vast dol op houten shutters met verstelbare lamellen. Deze exclusieve vorm van raamdecoratie is een luxueus alternatief voor houten jaloezieën en geeft uw interieur een stijlvolle, tijdloze look. Bovendien creëren ze een natuurlijk, warm gevoel maar brengen ook elegantie in huis.

U verkiest een strakkere vorm van houten raamdecoratie? Bekijk dan zeker ook onze houten lamellen!

Exclusief vakwerk op maat

Uw ramen krijgen perfect passende houten shutters dankzij onze vaste ploeg ervaren schrijnwerkers. Rond, vierkant of rechthoekig: elk raam is geschikt. Bovendien geniet u uw leven lang van dit topproduct. Want ze zijn erg duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Niets dan voordelen

Bepaal zelf hoeveel licht en inkijk u toelaat in uw interieur. Want dankzij de verstelbare lamellen past u dat heel gemakkelijk aan. Daarnaast houden ze de temperatuur in uw woning aangenaam fris, ook op erg warme dagen. Noem ze gerust een esthetisch verantwoorde vorm van binnenzonnewering.

Houten shutters als pronkstuk in uw interieur? Contacteer snel het Qurtinz-team voor een bezoek van onze showroom aan huis. U krijgt advies op maat wanneer u dat wilt: overdag, ’s avonds of tijdens het weekend.

Qurtinz houten shutters in badkamer
Qurtinz houten shutters in badkamer