Rolgordijnen duo detail

Rolgordijnen: eindeloze mogelijkheden voor elk interieur

Uw raamdecoratie bepaalt de stijl van uw interieur en moet gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u ook snel switchen tussen licht en donker, zonlicht en sfeer? Duik dan zeker in ons enorme aanbod aan rolgordijnen.

Kies uw favoriete rolgordijn uit een waaier van stijlen!

Rolgordijnen zijn leverbaar in eindeloos veel verschillende stoffen: van natuurlijk over hybride tot synthetisch. Bovendien bepaalt u of uw gordijnen licht doorlaten of transparant zijn en maken wij een selectie uit onze stalenboeken. Dankzij onze showroom aan huis ziet u met eigen ogen welke stof uw interieur op het lijf geschreven is!

Mag uw raamdecoratie wat exclusiever? Ga dan voor ons unieke aanbod van Japanse stoffen en geef uw interieur een originele, natuurlijke look.

Twintex duo-rolgordijn: oneindige voordelen op een kleine oppervlakte

U wilt spelen met licht en tegelijk de inkijk in uw woning beperken? Dan is een Twintex duo – rolgordijn de geknipte raamdecoratie voor u. Dit gordijn combineert twee lagen stof met afwisselend gesloten en transparante banden. Afhankelijk van hun positie verandert de lichtinval, de hoeveelheid inkijk en het effect op uw interieur. Geen enkele andere vorm van raamdecoratie biedt zoveel opties in één gordijn. Ideaal wanneer uw ruimte beperkt is.

100% verduistering met een verduisterende cassette

U werkt ’s nachts of in ploegen en slaapt vaak overdag? Dan wilt u uw slaapkamer 100% verduisteren. Met de X-block, een unieke verduisterende cassette, krijgt u deze garantie. De verduisterende stof is met een rits aan de binnenzijde van het aluminiumkader bevestigd en laat geen straaltje licht door. Met dit buitengewone product slaapt u als een roos.

Benieuwd naar de ideale raamdecoratie voor uw interieur? Met een bezoek van onze showroom aan huis bent u zeker van de perfecte keuze. Contacteer de Qurtinz – specialisten meteen voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak.