Plisségordijnen 4-0002

Plisségordijnen en duette: verfijning en elegantie

Op zoek naar elegante, verfijnde raamdecoratie? Kies dan voor plissé-gordijnen of duette. Gracieus in hun eenvoud en de geknipte oplossing wanneer u weinig ruimte hebt boven uw ramen.

Verrassende vorm van raamdecoratie: plissé-gordijnen

Plissé-gordijnen bestaan uit prachtige stoffen in fijne plooitjes. Maar vergis u niet: een plissé-gordijn lijkt misschien licht en fragiel maar het is heel degelijk en duurzaam. Plissé- gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen van transparantie en u bedient ze met een praktisch koordsysteem. Ze passen perfect in landelijke interieurs maar geven evengoed een speelse toets aan moderne interieurs.

Benieuwd naar het effect in uw woning? Een bezoek van onze showroom aan huis brengt klaarheid: u ontdekt welke raamdecoratie uw interieur de mooiste uitstraling geeft.  

Plissé-gordijnen: ideaal voor kleine ruimtes

Opgetrokken plissé-gordijnen nemen door hun fijne afwerking een minimum aan plaats in bovenaan uw raam. Is uw ruimte ook aan de zijkanten beperkt? Kies dan voor een kader met een ‘easy click system’. Professionele installateurs maken een kader van magneetstrips vast op uw raam. Zodat u toch een behoorlijke verduistering krijgt.

Ook weinig plaats, maar liever een strakkere look? Duik dan snel in ons gamma aluminium lamellen en ontdek onze Squid textielfolie.

Duette: Luxe in een honingraatstructuur

Plissé-gordijnen zijn erg verfijnd, maar droomt u van de ultieme, luxueuze uitvoering voor optrekgordijnen? Kies dan duette. De exclusiviteit van duette zie je aan de details: de touwtjes die de plooien verbinden zijn compleet onzichtbaar en wanneer uw duette helemaal naar beneden rolt krijg je een mooie honingraatstructuur. Bovendien bieden duette-gordijnen alle comfort en voordelen van plissé-gordijnen. Ze zijn dus uw gedroomde raamdecoratie.

Ontdek het effect van plissé-gordijnen of duette snel in uw woning en maak een afspraak voor een bezoek van onze showroom aan huis! U geniet van de exclusieve Qurtinz-service en kiest gegarandeerd de beste optie voor uw raamdecoratie.