Paneelgordijnen stof 2200-00 inspiratie

Creëer een natuurlijke gloed met paneelgordijnen of Japanse wanden

Met paneelgordijnen haalt u het buitengevoel helemaal naar binnen. Ze zijn handig te bedienen en ze zijn verkrijgbaar in de prachtigste, natuurlijke kleuren. Dit is feel good-raamdecoratie.

Paneelgordijnen: de meest praktische raamdecoratie voor schuiframen

Woonkamer met grote schuiframen? Paneelgordijnen of Japanse wanden zijn de uitgelezen raamdecoratie voor uw interieur. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal identieke, verticaal, verschuifbare panelen. Ons professionele plaatsingsteam bevestigt ze aan uw plafond of muur met een railsysteem. Zodat u zorgeloos kunt genieten van prachtige Japanse wanden!

Hedendaagse look voor elk interieur met Japanse wanden of paneelgordijnen

Binnen elke stijl vindt u een paneelgordijn naar wens. Een wand zonder baleinen past bijvoorbeeld het mooist in een strak interieur. In een woning met een landelijk karakter kiest u beter voor een paneelgordijn met baleinen. Bovendien selecteert u uw favoriete stijl uit een ruim gamma prachtige stoffen.

Ontdekken welk type paneelgordijn en welke stof het beste past bij uw interieur? Een professioneel, ervaren team komt bij u langs met onze showroom aan huis. U krijgt advies op maat van uw woning en kijkt en kiest in alle rust.

Benieuwd naar andere raamdecoratie-opties voor uw schuiframen? Bekijk dan ook onze verticale lamellen.

Talloze combinaties met Japanse wanden

Combineer het gebruiksgemak van uw paneelgordijn met het esthetische effect van een ander type raamdecoratie. Dat is gezelligheid en functionaliteit ineen! Overloop alle mogelijkheden tijdens uw afspraak met onze professionele adviseurs. Een fraai vouwgordijn combineert bijvoorbeeld prachtig met paneelgordijnen of Japanse wanden. Overdag zet je ze uitnodigend open ’s avonds zijn ze gezellig gesloten. Of wat dacht u van een overgordijn om uw ruimte af te werken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Overtuigd of meer weten? Mail dan naar het ervaren Qurtinz-team en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis. U geniet van flexibiliteit en kiest zelf uw moment: overdag, ’s avonds of in het weekend.