Overgordijnen wave plooi dolly inspiratie

Overgordijnen: de blikvanger van uw woning

Gezelligheid troef in huis? Kies dan voor overgordijnen of draperieën als ultieme afwerking. Kom snel meer te weten over de ultieme voordelen van overgordijnen en zet de puntjes op de ‘i’ in uw interieur!

Overgordijnen: een gezellige troef voor uw interieur

U staat vast versteld van het effect van overgordijnen op uw interieur. Ze verduisteren niet alleen uw ruimte, ze geven u ook meer privacy. Bovendien creëren draperieën een gezellige, warme sfeer en zijn ze het visitekaartje van uw warme interieurstijl.

Benieuwd hoe uw woonkamer er uitziet na onze make-over? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis . Aan de hand van stalen en voorbeelden van afgewerkte projecten hebt u snel een duidelijk beeld van het sfeervolle resultaat!

Overgordijnen op maat, aangepast aan uw persoonlijke stijl

Elke woonruimte uniek. Daarom vraagt de inrichting van uw woning een aanpak op maat . Strakke interieurs staan prachtig met overgordijnen in een enkele plooi of wave plooi. Landelijke interieurs gooien hoge ogen met draperieën met een dubbele plooi. Ook de stoffenkeuze is groot. Aan de hand van inspirerende stalenboeken en voorbeelden kiest u uit meer dan 1000 stoffen. Stuk voor stuk wasbaar voor een duurzaam eindresultaat

Eindeloze combinaties met overgordijnen

Combineer mooi met een andere vorm van raamdecoratie voor een klass vol eindresultaat. In een landelijk interieur matchen overgordijnen mooi met vouwgordijnen  of transparante rolgordijnen . In een modern interieur maken houten jaloezieën  of paneelgordijnen  het plaatje af.

De mogelijkheden voor overgordijnen of draperieën zijn eindeloos. De juiste keuze maken tussen al dat moois is niet gemakkelijk. Benieuwd naar combinaties op maat van uw woning? Vertrouw daarvoor op het professionele advies van Qurtinz. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u een deskundige, persoonlijke service tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis !