Houten jaloezie 50 mm bamboe inspiratie

Houten jaloezieën of horizontale lamellen voor trendy interieurs

De must have-raamdecoratie van dit moment? Houten jaloezieën of horizontale lamellen! De trend naar natuurlijke materialen is ook voelbaar in raamdecoratie. Droomt u van een authentiek interieur? Houten lamellen zijn niet alleen mooi en eigentijds. Ze zijn ook praktisch en volledig op maat gemaakt. Waarop wacht u nog?

Houten lamellen: de trend in interieurland

Volgt u de nieuwste trends op de voet? Dan weet u misschien dat u de huidige tendens naar natuurlijke materialen nu ook in raamdecoratie terugvindt. Jaloezieën zijn in en hout is het materiaal bij uitstek om mee uit te pakken in uw interieur. Het creëert een natuurlijke, warme sfeer en het is erg gebruiksvriendelijk. Tip: combineer uw houten lamellen – ook woodblinds genoemd – met een overgordijn voor een extra decoratief effect.

Op zoek naar een robuustere, landelijke uitvoering van houten jaloezieën? Bekijk dan snel onze houten shutters.

Houten jaloezieën: licht binnen, pottenkijkers buiten

Zoek niet langer naar de perfecte oplossing om privacy en de perfecte lichtinval in uw woning te combineren. Lamellen of jaloezieën in hout zijn de geknipte oplossing. Van buiten kijkt niemand naar binnen, maar zelf kijk je probleemloos naar buiten en verlies je bijna geen licht. Geen wonder dat houten jaloezieën populair zijn als raamdecoratie voor badkamers.

Creëer een uniek interieur: geef uw houten lamellen een persoonlijke toets

Kies uit een waaier van mogelijkheden om uw lamellen af te werken en reken hiervoor op ons pasklare advies. Gelakt of geolied hout, bamboe of tropisch hardhout? Alles is mogelijk. Ook de keuze aan kleuren en maten is enorm. U vindt zonder twijfel de houten jaloezieën waar u van droomt. Afwerken doen wij trouwens met een ladderband of een ladderkoord, afhankelijk van uw favoriete look.

Kiezen is moeilijk, vooral op papier. Daarom biedt Qurtinz u de exclusieve en vrijblijvende service van een showroom aan huis, compleet met stalen en fotoboeken. Reserveer snel een moment naar keuze en krijg professioneel advies van onze ervaren experts.