Aluminium jaloezie 50 mm met ladderband inspiratie

Aluminium jaloezieën voor ramen met weinig montageruimte

Weinig plaats om raamdecoratie te monteren? Geen probleem! Horizontale, aluminium jaloezieën nemen weinig ruimte in: wij plaatsen ze probleemloos in zowat elk raamkader. Zodat u razendsnel van uw sfeervolle, moderne raamdecoratie geniet.

Aluminium lamellen garanderen een strakke, industriële look

U wilt de moderne, rechte lijnen van uw architectuur doortrekken in uw interieur? Kies dan voor aluminium jaloezieën. Die combineren een industriële, strakke look en zijn mooi met andere vormen van raamdecoratie. Combineer bijvoorbeeld met een overgordijn in een wave-plooi om een echte blikvanger te creëren! Liever een warme look? Bekijk dan zeker ook ons aanbod houten lamellen, vouwgordijnen en plissé/duette-gordijnen!

Vragen of twijfels? Vraag een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis voor advies op maat. U ontdekt in alle comfort welk materiaal de beste keuze is voor uw interieur.

Aluminium lamellen: praktische oplossing bij weinig montageruimte

U wilt uw woning aankleden met mooie raamdecoratie maar er is weinig montageplaats rond uw ramen? Overweeg dan zeker horizontale aluminium lamellen of jaloezieën! De eenvoudige optrek- en regelsystemen laten u toe om snel en efficiënt de lichtinval in uw ruimte aan te passen. Bovendien nemen ze, eens opgetrokken, een minimum aan ruimte in.

Aluminium lamellen verduisteren ook deuren

Aluminium lamellen passen binnen elk raamkader dankzij de smalle latten: 16, 25 of 50 mm. Dat maakt ze ook de ideale oplossing om glazen deuren te verduisteren. Ons professionele team meet uw ramen nauwkeurig op tijdens een bezoek van onze showroom aan huis. Op basis van deze maten krijgt u een pasklare offerte. Zo bent u zeker dat uw jaloezie perfect past binnen het raamkader en in uw ruimte.

U kiest voor aluminium lamellen? Uitstekend! Reserveer snel onze showroom aan huis en geniet van de vele voordelen van uw persoonlijke Qurtinz-service! Bespreek samen met onze ervaren adviseurs de talloze afwerkingsmogelijkheden en maak de perfecte keuze voor uw interieur.