Plissé gordijnen en duo-plissé (duette) gordijnen: verfijning en elegantie

Op zoek naar elegante raamdecoratie? Kies dan voor plissé-gordijnen. Of voor duo-plissé gordijnen. Gracieus in hun eenvoud en de geknipte oplossing wanneer u weinig ruimte hebt boven uw ramen.

Verrassende vorm van raamdecoratie: plissé-gordijnen

Plissé-gordijnen bestaan uit prachtige stoffen in fijne plooitjes. Maar vergis u niet. Een plissé-gordijn lijkt misschien licht en fragiel maar het is heel degelijk en duurzaam. Plissé- gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen van transparantie. Bovendien bedient u ze met een praktisch koordsysteem. Ze passen perfect in landelijke interieurs maar geven evengoed een speelse toets aan moderne interieurs.

Benieuwd naar het effect in uw woning? Een bezoek van onze showroom aan huis  brengt klaarheid. Bovendien ontdekt u welke raamdecoratie uw interieur de mooiste uitstraling geeft.

Plissé-gordijnen: ideaal voor kleine ruimtes

Opgetrokken plissé-gordijnen nemen door hun fijne afwerking een minimum aan plaats in bovenaan uw raam. Is uw ruimte ook aan de zijkanten beperkt? Kies dan voor een kader met een ‘easy click system’. Onze professionele installateurs maken een kader van magneetstrips vast op uw raam. Zodat u toch een behoorlijke verduistering krijgt.

Ook weinig plaats, maar liever een strakkere look? Duik dan snel in ons gamma aluminium lamellen  en ontdek onze Squid textielfolie .

Duo-Plissé: Luxe in een honingraatstructuur

Plissé-gordijnen zijn erg verfijnd. Droomt u van een luxueuze uitvoering voor optrekgordijnen? Kies dan duo-plissé. De exclusiviteit van duo-plissé zie je aan de details. De touwtjes die de plooien verbinden zijn compleet onzichtbaar. En wanneer uw duo-plissé helemaal naar beneden rolt, dan krijg je een mooie honingraatstructuur. Bovendien bieden duo-plissé gordijnen alle comfort en voordelen van plissé-gordijnen. Ze zijn dus uw gedroomde raamdecoratie.

Verschil tussen plissé-gordijn en duo-plissé-gordijn?

Een plissé gordijn bestaat uit een enkel gevouwen stof. Bij deze stofsoort zijn de koord gaatjes en koorden altijd zichtbaar. Een duo-plisségordijn vormt een honingraat en bestaat uit een dubbele stof. Hierdoor zie je de koordjes en gaten niet.

Ontdek het effect in uw woning en maak een afspraak voor een bezoek van onze showroom aan huis ! U geniet van de exclusieve Qurtinz-service en kiest gegarandeerd de beste optie voor uw raamdecoratie.

Qurtinz plissé-gordijnen in kleur oranje.