Creëer een natuurlijke gloed met paneelgordijnen of Japanse wanden

Met paneelgordijnen of Japanse wanden haalt u het buitengevoel helemaal naar binnen. Ze zijn handig te bedienen. En ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de prachtigste, natuurlijke kleuren. Uiteindelijk is dit feel good-raamdecoratie.

Paneelgordijnen: de meest praktische raamdecoratie voor schuiframen

Woonkamer met grote schuiframen? Dan zijn paneelgordijnen of japanse wanden de ideale raamdecoratie. Want een paneelgordijn bestaat uit een aantal verticaal verschuifbare panelen. Bovendien bevestigt ons plaatsingsteam ze met een railsysteem. Zodat u zorgeloos kunt genieten van prachtige Japanse wanden!

Hedendaagse look voor elk interieur met Japanse wanden of paneelgordijnen

Binnen elke stijl vindt u een paneelgordijn naar wens. Een wand zonder baleinen past bijvoorbeeld in een strak interieur. Een woning met een landelijk karakter? Dan kiest u beter voor een paneelgordijn met baleinen. Bovendien selecteert u uw favoriete stijl uit een ruim gamma prachtige stoffen.

Inspiratie bij u thuis

Wil je ontdekken welk paneelgordijn het beste past bij uw interieur? Of welke stof uw voorkeur geniet? Dan komt onze adviseur met onze showroom aan huis bij u langs. Uiteindelijk krijgt u advies op maat. En bovendien kijkt en kiest in alle rust.

Benieuwd naar andere raamdecoratie voor uw schuiframen? Bekijk dan ook onze verticale lamellen bijvoorbeeld.

Talloze combinaties met Japanse wanden

Combineer het gebruiksgemak van uw paneelgordijn met het esthetische effect van een ander type raamdecoratie. Dit betekent gezelligheid en functionaliteit ineen! Overloop bovendien alle mogelijkheden tijdens uw afspraak met onze adviseurs. Een fraai vouwgordijn combineert bijvoorbeeld prachtig met paneelgordijnen of Japanse wanden. Overdag zet je ze uitnodigend open. ’s Avonds zijn ze gezellig gesloten. Of wat dacht u van een overgordijn om uw ruimte af te werken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Overtuigd of meer weten? Contacteer dan het ervaren Qurtinz-team. En maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis. U geniet van flexibiliteit en kiest bovendien zelf uw moment. Overdag, ’s avonds of in het weekend.

Qurtinz paneelgordijnen