Overgordijnen: de blikvanger van uw woning

Gezelligheid troef in huis? Kies dan voor overgordijnen op maat of draperieën als ultieme afwerking. Kom meer te weten over de voordelen van overgordijnen. En zet bovendien de puntjes op de ‘i’ in uw interieur!

Een gezellige troef voor uw interieur

U staat vast versteld van het effect van overgordijnen op uw interieur. Ze verduisteren niet alleen uw ruimte. Ze geven u ook meer privacy. Bovendien creëren draperieën een gezellige, warme sfeer. Uiteindelijk zijn ze uiteindelijk het visitekaartje van uw warme interieurstijl.

Ook warme stoffen komen in aanmerking. De trends gaan momenteel naar velours. Velours geeft je woning meteen een stevige dosis warmte. De stof garandeert eindeloze combinaties. Een keuze die een heleboel warmte brengt. Ook als accent. Bijvoorbeeld wanneer je de rest minimalistisch of strak houdt.

Bovendien benieuwd hoe uw woonkamer er uitziet na onze make-over? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis. Uiteindelijk hebt u snel een duidelijk beeld van het sfeervolle resultaat. Aan de hand van stalen en voorbeelden van afgewerkte projecten!

Qurtinz overgordijnen op maat in ecru kleur.

Overgordijnen op maat, aangepast aan uw persoonlijke stijl

Elke woonruimte uniek. Daarom vraagt de inrichting van uw woning een aanpak op maat. Strakke interieurs staan prachtig met overgordijnen. In een enkele plooi of wave plooi. Landelijke interieurs gooien hoge ogen met draperieën met een dubbele plooi. Ook de stoffenkeuze is groot. Aan de hand van inspirerende stalenboeken en voorbeelden kiest u uit meer dan 1000 stoffen. Stuk voor stuk wasbaar voor een duurzaam eindresultaat.

Blogster Lise Desmet uit Brugge schreef een interessante blog over onze overgordijnen.

Eindeloze combinaties met overgordijnen op maat

Combineer mooi met een andere vorm van raamdecoratie voor een klassevol eindresultaat. In een landelijk interieur matchen overgordijnen mooi met vouwgordijnen of transparante rolgordijnen. In een modern interieur maken houten jaloezieën of paneelgordijnen het plaatje af.

De mogelijkheden zijn eindeloos. De juiste keuze maken tussen al dat moois is niet eenvoudig. Benieuwd naar combinaties op maat van uw woning? Vertrouw daarvoor op het professionele advies van Qurtinz. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u een deskundige, persoonlijke service tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis !

Qurtinz overgordijnen in velours stof.