Maak kennis met het Qurtinz team!

Bij Qurtinz weten we dat raamdecoratie en gordijnen op maat ervoor zorgen dat uw interieur net dat tikkeltje meer heeft. Maar elke woning en elke ruimte is uniek. Lichtinval en verlichting, privacy, inrichting, … Allemaal hebben ze een invloed.

Wanneer je dan langs gaat in een traditionele showroom, dan vergelijk je appelen met peren. Andere verlichting en geen buitenlicht zijn twee belangrijke factoren bij het bepalen van uw raamdecoratie.

Daarom komt een Qurtinz adviseur bij jou langs. De koffer van de wagen zit vol met stalenwaaiers en voorbeelden. Hij of zij bespreekt uw voorkeur en analyseert uw ruimte. Vervolgens adviseert hij je over de verschillende soorten raamdecoratie die mogelijk zijn en in welke materialen. Want we zijn ervan overtuigd dat enkel deze manier van werken er voor zorgt dat jouw interieur krijgt wat het verdient. De perfecte raamdecoratie op maat. Bovendien zorgen wij voor de plaatsing.

Om deze service te kunnen bieden is het Qurtinz team gegroeid tot een volledig team met elk zijn eigen specifieke rol.

Qurtinz Geert Raemaekers

Geert Raemaekers

Qurtinz Steven Haneca

Steven Haneca

Qurtinz Emilie Verhaeghe

Emilie Verhaeghe

Qurtinz Hanne Billiau

Hanne Billiau

Qurtinz Magda Obin

Magda Obin

Qurtinz Carl Van Steenbrugge

Carl Van Steenbrugge

Qurtinz Ilka Vandecauter

Ilka Vandecauter

Qurtinz Soetkin Debelder

Soetkin Debelder

Qurtinz Robbie Buytaert

Robbie Buytaert

Qurtinz Mike Verlinde

Mike Verlinde

Qurtinz Frederik Van Herck

Frederik Van Herck

Qurtinz Tino Van Hecke

Tino Van Hecke

Qurtinz Pascal Opstal

Pascal Opstal

Qurtinz Pascal Opstal

Françoise Kesteloot

Qurtinz Raamdecoratie doet het anders

Geert Raemaekers is samen met Steven Haneca de oprichter en bezieler van Qurtinz. Hij werkte jaren als verkoopdirecteur voor een grote producent in raamdecoratie. Daar deed hij waardevolle ervaring op en bouwde hij een solide relatie op met nationale en internationale fabrikanten.

Maar Geert voelde dat de klassieke aanpak niet werkte: “Mensen hebben geen tijd om dagenlang showrooms af te schuimen met getekende plannetjes en brochures.

Bovendien kunnen adviseurs alleen het juiste advies geven als ze de combinatie van de ruimtes, de ramen en de architectuur met eigen ogen zien.” Er was nood aan een nieuwe aanpak voor raamdecoratie.

Daarom selecteerde dit duo de beste producten op de markt en ontwikkelden zij het unieke concept van de showroom aan huis .

Geert toon een voorbeeldgordijn in het interieur bij de klant thuis.

Qurtinz-showroom aan huis: unieke aanpak als drijvende motor

De persoonlijke aanpak van de showroom aan huis bleek een schot in de roos. Geert en Steven werkten hun Qurtinz-concept sindsdien zorgvuldig verder uit: eerst in Vlaanderen, daarna in de rest van België. Hun team van ervaren medewerkers deelt de visie dat esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan bij raamdecoratie.

“De juiste raambekleding versterkt uw ruimtes en architectuur, verhoogt uw wooncomfort en kleedt uw ramen stijlvol aan.”

Boek nu uw bezoek van onze showroom aan huis

Ervaar de unieke aanpak van Qurtinz.

Vraag een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis: overdag, ’s avonds of in het weekend.
U hoeft alleen uw ogen de kost te geven. Onze adviseurs doen de rest.

Opmeting en advies ter plaatse.