Ophangsystemen voor raamdecoratie?

Het ophangsysteem van uw raamdecoratie bepaalt de vormgeving van uw gordijn en laat het optimaal bewegen. De keuze voor het juiste systeem is dus van groot belang. Zowel voor het uitzicht als de functionaliteit van uw raamdecoratie. Welk van onze ophangsystemen verkiest u: een aluminium rail, een sierroede of een elektrische rail? Uiteindelijk kent Qurtinz alle rails en roedes.

Praktisch of decoratief ophangsysteem voor raamdecoratie?

Uw raambekleding moet praktisch én decoratief zijn. Maar bij uw ophangsysteem hebt u de keuze. Primeert de gebruiksvriendelijkheid of mag die ook in het oog springen?

  • Wie zijn gordijnen wil laten schitteren kiest bijvoorbeeld voor een decoratief ophangsysteem
  • Of ben je op zoek naar een systeem dat mooi aansluit bij de stof en een harmonieus geheel creëert.
  • Houdt u het liever strak en verkiest u een onzichtbaar ophangsysteem? Kies dan voor een ophangsysteem dat uitblinkt in discrete eenvoud en verborgen functionaliteit.

Kies uw favoriete ophangsystemen voor raamdecoratie

U hebt de keuze tussen verschillende ophangsystemen voor de afwerking van uw raamdecoratie:

  • aluminium rail
  • sierroede
  • elektrische rail met schakelaar, afstandsbediening of handig ingebouwd in uw domotica

Vergeet ook niet uw favoriete kleur en breedte voor uw rails of roedes. Qurtinz zorgt voor de rest: de correcte ophanging en een uitstekende dienst na verkoop.

Boek nu uw bezoek van onze showroom aan huis

Kies en keur al onze ophangsystemen – rails en roedes – voor uw raamdecoratie tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis. U ontdekt de specifieke kenmerken van elk product. Bovendien herken je zo snel welk systeem het beste bij u en uw interieur past. Maak snel een afspraak. En geniet van de vele voordelen van onze unieke aanpak!