Natuurlijke raamdecoratie, synthetische raamdecoratie of hybride stof?

Uw interieur is uniek en verdient raambekleding in de mooiste stoffen. Bij Qurtinz kiest u uit meer dan 1000 wasbare stoffen voor raamdecoratie: van natuurlijke over hybride tot synthetische stoffen voor raambekleding. Voor het ene type raamdecoratie kiest u best natuurlijke stoffen, voor het andere zijn synthetische stoffen uw beste optie. Mag het iets meer zijn? Kies dan voor de top in raamdecoratiestoffen: hybride stoffen. Ontdek snel de voordelen van natuurlijke of synthetische raamdecoratie en ga voor hybride stoffen.

Raamdecoratie in 100% natuurlijke stoffen

U wilt een warm gevoel creëren in uw interieur? Dan zijn natuurlijke stoffen echt iets voor u. Kies uit raamdecoratie in linnen, zijde, wol of katoen, verkrijgbaar in een waaier van natuurlijke tinten en sprekende kleuren. Het ultieme voordeel? U krijgt stoffen van topkwaliteit die mooi natuurlijk hangen. Bovendien straalt uw interieur natuurlijke warmte uit. Reken wel op een professional om uw raamdecoratie in natuurlijke stoffen met de nodige zorg te reinigen.

Raamdecoratie in synthetische stoffen

U wilt de strakke lijn van uw interieur graag doortrekken in uw raambekleding? Kies dan voor een synthetische stof. Het grootste pluspunt? U reinigt uw raambekleding zonder zorgen en geeft uw interieur een hedendaagse look.

Raamdecoratie in hybride stoffen

Enter your description about the heading title here.

De voordelen van natuurlijke en synthetische stoffen combineren, zonder de nadelen? Dat kan met een hybride stof. Zogenaamde hybride of crossover stoffen bieden het beste van twee werelden. Ze hangen mooi door en ze zijn heel onderhoudsvriendelijk, want u wast ze gewoon in uw wasmachine op 30°C.

Meer info? Vragen over natuurlijke of synthetische raamdecoratie? Maak dan snel een afspraak met onze showroom aan huis : overdag, ’s avonds of in het weekend. En ontdek met uw eigen ogen onze grote keuze aan stoffen en kleuren.

Vul hier ons contactformulier in.