Raamdecoratie voor elke stijl: modern, landelijk en klassiek

Bij de inrichting van uw woning kiest u een persoonlijke stijl. Uw raambekleding benadrukt deze stijl en laat u spelen met licht. Kies dus voor moderne, landelijke of klassieke raamdecoratie die bij u en uw inrichting past. Ben je op zoek naar moderne raamdecoratie of toch liever landelijke raamdecoratie of klassiek? Of eerder trendy, romantisch of industrieel? Er is altijd een geschikt type raamdecoratie voor elke woonstijl.

Vraag advies op maat tijdens een vrijblijvend bezoek van onze unieke showroom aan huis. Maak snel een afspraak en geniet bovendien van ons pasklare advies.

Luxueuze, landelijke raamdecoratie

Laat bijvoorbeeld uw interieur baden in de gezellige warmte en charme van de landelijke stijl. Raamdecoratie is een echte blikvanger. Bovendien stralen romantische gordijnen sfeer en cachet uit. De beste gordijnen voor uw landelijke interieur:

Vouwgordijn stof Tarot gevoerd realisatie in Brussel

Strakke, moderne raamdecoratie

U koos voor een eigentijdse woning. En u houdt van raambekleding die even stijlvol is als uw architectuur? Kies dan voor subtiele, functionele raamdecoratie. En geniet vervolgens van een perfecte lichtinval, maximale privacy en gezellige verduistering. Bovendien garandeert op maat gemaakte moderne raamdecoratie een strak effect:

Rolgordijn screen realisatie in De Haan

Laat u inspireren door onze showroom aan huis

Drukbezet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis  en zet uw ideeën op papier samen met uw ervaren Qurtinz-adviseur. Wij demonstreren alle opties ter plaatse bij u thuis, zodat u het effect met uw eigen ogen ziet: van het type raamdecoratie  over de stoffenkeuze  tot de bediening  van uw raambekleding. U kijkt en kiest uiteindelijk in alle rust en privacy op uw favoriete moment. Overdag, ’s avonds of tijdens het weekend.