Lichtdoorlatende of verduisterende raamdecoratie?

Steek uw licht op bij Qurtinz.

Uw raamdecoratie is persoonlijk, net zoals uw interieur. Houdt u van een gevoel van ruimte en een weids zicht op uw omgeving? Of bent u erg op uw privacy gesteld en houdt u van cocoonen? Ontwaakt u graag bij de eerste zonnestralen of bepaalt u liever zelf wanneer u wakker wordt? Kies de raamdecoratie die past bij uw woongewoonten: van transparant over lichtdoorlatend tot verduisterend.

Waarom transparante of lichtdoorlatende raamdecoratie?

De grootste voordelen van transparante en lichtdoorlatende raamdecoratie? U sluit het zonlicht niet helemaal buiten maar garandeert wél uw privacy. Met een transparante stof kijkt u vrij naar buiten terwijl het zonlicht de kamer binnenvalt. Met een lichtdoorlatende stof creëert u extra privacy en houdt u de felste zonnestralen buiten, maar profiteert u wel nog van indirect zonlicht.

Benieuwd naar de verschillen tussen transparante, lichtdoorlatende en verduisterende raamdecoratie? Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis krijgt u professioneel advies en ontdekt u alle opties in onze stalenboeken. Zo ziet u meteen het effect op uw ruimte en maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

100% verduisterende raamdecoratie

Verduisterende raamdecoratie is uw beste keuze voor de slaapkamer: ongestoorde nachtrust gegarandeerd! Kies voor raamdecoratie met een verduisterende stof of voor raambekleding binnen een kader, zoals rolgordijnen.  Die bieden de grootste garantie op een optimale verduistering. Maak uw keuze, van 90 tot 100% verduistering:

  • Rolgordijnen in verduisterende stof

Met de meest gesloten stoffen uit ons gamma verduistert u uw slaapruimte voor 90%, zonder dat u speciale profielen hoeft te plaatsen of extra ruimte hoeft te voorzien.

  • Verduisterende cassettes

U werkt ’s nachts of in ploegen en wilt 100% verduistering? De enige garantie op absolute duisternis zijn verduisterende cassettes. Die bestaan uit verduisterende stoffen en zijn met een rits vastgemaakt aan de zijprofielen.

Boek nu een bezoek van onze showroom aan huis

Geen tijd om verschillende showrooms te bezoeken en zelf uit te zoeken welke stoffen perfect in uw interieur en uw leven passen? Neem dan contact op  met een Qurtinz-adviseur en reserveer een bezoek van onze showroom aan huis: overdag, ’s avonds of in het weekend . U kijkt en kiest snel en in alle rust en comfort!