Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat, altijd een goede keuze

Je bent ervan overtuigd dat raamdecoratie een waardevolle aanvulling is voor je interieur? Gelijk heb je. Maar hoe kies je uit al die verschillende mogelijkheden de juiste gordijnen als je het overzicht verliest? Rolgordijnen op maat zijn steeds een goede keuze.

De naam verklapt het al een beetje: een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Via een kettingbediening – of met een ingebouwde motorisatie – laat je het gordijn zakken of trek je het weer omhoog. Rolgordijnen zijn beschikbaar in een ruime waaier aan stoffen. Zo krijg je rolgordijnen op maat van je wensen en je ramen. En om deze 4 redenen is dat sowieso een goede keuze.

 

1. Rolgordijnen zijn een budgetvriendelijke gordijnoplossing

Rolgordijnen vragen weinig confectie en zijn eenvoudig door ons te monteren. Hierdoor krijg je meteen budgetvriendelijke raamdecoratie.

 

2. Rolgordijnen hebben superkrachten

Je ruimte verduisteren, de binnentemperatuur stabiel houden of de akoestiek dempen: een rolgordijn kan het allemaal. Zo verbetert een verduisterend rolgordijn je slaapkwaliteit snel een eenvoudig. Afhankelijk van het type stof weerkaatst je warmtewerend rolgordijn dan weer tot 68 procent van de warmte in de zomer. Dat maakt het tot raamdecoratie with benefits.

 

3. Er zijn oneindig veel keuzemogelijkheden

Qurtinz_Rolgordijnen_Twintex_6-0001
Qurtinz duo rolgordijnen: Stof: twintex wit

Naast de uitvoering en het ruime aanbod aan stoffen kan je ook kiezen voor een duo-rolgordijn. Dat combineert een transparante en een gekleurde laag. Je beweegt de beide stoffen vrij ten opzichte van elkaar met een kettingbediening. Zo bepaal je:

  • de lichtinval in je leefruimtes
  • de inkijk en dus de mate van privacy
  • de uitstraling van je ramen binnenin en van buitenaf

4. Er is een rolgordijn voor elk raam

Klein of groot, vierkant of rechthoekig, gevelraam of dakraam: voor elk raamtype is een rolgordijn op maat mogelijk. Zelfs voor draai- en kiepramen. Met dubbelzijdige plakstrips of handige montageclips monteren we je rolgordijn aan je draai- of kiepraam. Kies je voor zijprofielen dan blijft je gordijn mooi aangesloten aan je raam, ook als het open staat. En zo profiteer je altijd van de praktische voordelen van je raamdecoratie.

 

Zoek je rolgordijnen die perfect bij je interieur passen? Laat het weten. We komen graag langs met onze showroom aan huis. Zo ontdek je al je mogelijkheden. Vrijblijvend en op maat.