Rolgordijnen op maat, lees hier 4 goede redenen

Rolgordijnen op maat, altijd een goede keuze

Je bent ervan overtuigd dat raamdecoratie een waardevolle aanvulling is voor je interieur? Gelijk heb je. Maar hoe kies je uit al die mogelijkheden de juiste gordijnen? Rolgordijnen op maat zijn steeds een goede keuze.

De naam verklapt het al een beetje. Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Dus via een kettingbediening of met een ingebouwde motorisatie. Hierdoor laat je het gordijn makkelijk zakken of trek je het weer omhoog. Bovendien zijn rolgordijnen op maat beschikbaar in een ruime waaier aan stoffen. Zo leveren wij ze op maat van je wensen én je ramen. En om deze 4 redenen is dat sowieso een goede keuze.

1. Rolgordijnen zijn een budgetvriendelijke gordijnoplossing

Rolgordijnen vragen weinig confectie. Bovendien zijn ze eenvoudig door ons te monteren. Zodat dit een zeer budgetvriendelijke raamdecoratie is.

2. Rolgordijnen hebben superkrachten

Je ruimte verduisteren? De binnentemperatuur stabiel houden? Of de akoestiek dempen? Een rolgordijn kan het allemaal. Zo verbetert een verduisterend rolgordijn je slaapkwaliteit, bijvoorbeeld. Afhankelijk van het type stof weerkaatst je warmtewerend rolgordijn bovendien tot 68 procent van de warmte van de zon. Daarom maakt het het tot raamdecoratie with benefits.

3. Er zijn oneindig veel keuzemogelijkheden

Qurtinz rolgordijnen op maat in Twintex stof
Qurtinz duo rolgordijnen: Stof: twintex wit

Naast de uitvoering en het ruime aanbod aan stoffen kan je ook kiezen voor een duo-rolgordijn. Hierbij combineren we een transparante en een gekleurde laag. Je beweegt de beide stoffen vrij ten opzichte van elkaar. Zo bepaal je:

  • ten eerste de lichtinval in je leefruimtes
  • ook de inkijk en dus de mate van privacy
  • en uiteindelijk de uitstraling van je ramen binnenin en van buitenaf

4. Er is een rolgordijn voor elk raam

Klein of groot, vierkant of rechthoekig, gevelraam of dakraam. Voor elk raamtype is een rolgordijn op maat mogelijk. Zelfs voor draai- en kiepramen. Met dubbelzijdige strips of handige montageclips monteren we je rolgordijn aan je raam. Kies je voor zijprofielen? Dan blijft je gordijn mooi aangesloten aan je raam. Ook als het open staat. En zo profiteer je altijd van de praktische voordelen van je raamdecoratie.

Vrijblijvende afspraak bij u thuis

Zoek je rolgordijnen die perfect bij je interieur passen? Laat het weten. We komen graag langs met onze showroom aan huis. Zo ontdek je al je mogelijkheden. Vrijblijvend en op maat.