Qurtinz in zee met Wijdo: verdere uitbreiding in regio Brugge – Knokke – Oostende

Hallo, fijn dat u de website bezoekt. Voortaan vindt u Nina Wijne en het Wijdo aanbod voor raamdecoratie op www.qurtinz.be.

Om u als klant een nog ruimer aanbod en betere service aan te bieden, besloot Nina om vanaf 1 december samen te werken met Qurtinz.

Want ook Qurtinz staat voor raamdecoratie op maat, mét kwaliteitsgarantie. Dankzij het partnership geniet u namelijk van een nog ruimer assortiment raamdecoratie. Voor de rest verandert er weinig: u blijft als klant zeker van raamdecoratie van topkwaliteit, voor elke stijl, tegen de juiste prijs en met een uitstekende herstelservice als back-up.

Raamdecoratie kiezen, thuis in je vertrouwde omgeving

Nina vervoegt het team van Qurtinz-adviseurs. Ze komt – net als de andere adviseurs – graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor advies. Ons persoonlijk advies aan huis is bij Qurtinz uitgewerkt in een heel unieke Showroom aan huis formule. Tijdens ons bezoek kiest u thuis in alle rust en in uw vertrouwde omgeving de ideale raamdecoratie of zonwering voor uw interieur. Zowel overdag als ‘s avonds.

 

Bezoek hier de Qurtinz website

 

of maak een afspraak met Nina voor onze Showroom aan huis