Showroom aan huis brengt inspiratie bij jou thuis

Op zoek naar inspiratie? Wij inspireren je tijdens onze showroom aan huis. Maar we weten dat elke situatie verschillend is. In welk type woning woont u? Over welke kamer gaat het? Hoe is de lichtinval in de ruimte? Of moet er rekening gehouden worden met reeds aanwezige meubelen? En wat is uw persoonlijke voorkeur? Al deze vragen hebben een invloed in de zoektocht naar de geschikte raamdecoratie. Enkel door de situatie ter plaatse te analyseren en ervaren, kunnen we het juiste vrijblijvende advies geven.

Showroom aan huis

Met onze showroom aan huis brengen we inspiratie tot bij jou thuis.

Op moment van uw afspraak komt de Qurtinz adviseur bij jou thuis langs. Naast een jarenlange ervaring, brengt hij/zij en koffer vol stalenwaaiers en voorbeelden mee.

Op basis van uw wensen en uw unieke situatie, presenteert onze adviseur steeds de verschillende mogelijkheden. Onze adviseurs kennen de volledige waaier aan gordijnen en de voordelen. Bovendien kennen ze ook de verschillende materialen en stoffen waarin elk soort gordijn beschikbaar is. Soms moeten verschillende soorten raamdecoratie met elkaar gecombineerd worden maar ben je wel op zoek naar stoffen of materialen die bij elkaar aansluiten. Onze adviseurs brengen naast vrijblijvend advies, ook inspiratie aan huis.

Het is de combinatie van ervaring, vakkennis en een juiste analyse van uw persoonlijke situatie die er uiteindelijk voor zorgt dat we de raamdecoratie van uw dromen kunnen voorstellen. Want zeg nu zelf, kiezen in een winkel met amper licht en zonder uw eigen interieur, brengt enkel risico’s met zich mee.

Meteen offerte

Doordat onze adviseurs zoveel verschillende opties kunnen voorleggen, wil je waarschijnlijk ook een duidelijk zicht hebben op het kostenplaatje. Onze adviseur berekent meteen een vrijblijvende offerte van uw gekozen gordijnen of raamdecoratie. Zo kan u eventueel verschillende voorstellen ook meteen budgetair vergelijken.

Op zoek naar inspiratie? Maak dan snel uw vrijblijvende afspraak.

Plaatsing?

Geen probleem. Qurtinz beschikt voor een team vakkundige plaatsers die steeds de raamdecoratie komen plaatsen. En na de plaatsing ruimen we alles netjes op voor we op weg gaan naar onze volgende klant.