Gordijnen op maat mét service

Kwalitatieve raamdecoratie op maat

Op zoek naar gordijnen op maat die passen bij uw interieur? Ontdek dan ons aanbod raamdecoratie op maat. Kies eenvoudiger dan ooit. Dankzij onze unieke aanpak. Want tijdens een bezoek van onze showroom aan huis krijgt u gratis advies. En bovendien zijn gordijnen op maat afgestemd op uw interieur. Maak snel een afspraak. En ontdek welke raamdecoratie op maat uw woning doet stralen!

Ruime keuze aan raambekleding

Voelen en keuren, kijken en kiezen. Bovendien krijgt u alle tijd om onze verschillende types raambekleding te ontdekken. Kies uw gordijnen op maat. In ons ruim aanbod aan materialen en afwerkingen, kleuren en ophangsystemen. Uiteindelijk legt u in alle rust de puzzel bij u thuis. Nieuwsgierig? Grasduin alvast online in ons aanbod en ontdek alle types raamdecoratie:

Klaar om te kiezen?

Ziet u liever met eigen ogen wat ons aanbod voor uw woning kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met onze showroom aan huis.

Gordijnen op maat kiezen: vraag deskundig advies

Eerst kiest u uw favoriete type raamdecoratie of gordijn. Vervolgens kiest u de mooiste uitvoering. Uiteindelijk krijgt u tijdens het bezoek van onze showroom aan huis uitgebreid persoonlijk advies. Want er komt meer kijken bij gordijnen op maat dan u misschien op het eerste zicht denkt. Bij gordijnen op maat helpen we u een weloverwogen keuze te maken:

Blogster Lise Desmet liet de Qurtinz adviseur langskomen.

Gordijnen op maat vragen precieze opmeting door een Qurtinz adviseur.

Unieke aanpak voor raamdecoratie: Qurtinz-showroom aan huis!

Geen tijd om verschillende showrooms af te schuimen? Dan brengt Qurtinz ze bij u thuis! En bovendien biedt het heel wat voordelen! Uiteindelijk is het uw beste garantie op een persoonlijke aanpak. Neem snel contact op voor een vrijblijvend bezoek: overdag, ’s avonds of in het weekend.