Elektrische raamdecoratie of manuele raamdecoratie?

Vraag het aan Qurtinz.

Uw raamdecoratie moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook op-en-top functioneel. Wanneer u uw gordijnen opent, sluit of de lichtinval aanpast wilt u dat gemakkelijk en snel doen. Denk daarom goed na of u kiest voor elektrische raamdecoratie of manuele raamdecoratie.

Waarom elektrische raamdecoratie?

Kiest u voor elektrische raamdecoratie? Ofwel: raambekleding met een gemotoriseerde of elektrische bediening, handig verwerkt in uw domotica of met een eigen afstandsbediening? Dan maakt u het zichzelf gemakkelijk, want één druk op de knop volstaat om de zon uit uw tv-schermt te weren, om het gezellig knus te maken in huis of om de zonnestralen binnen te laten. Maar elektrische raamdecoratie is ook een goed idee wanneer u grote raampartijen hebt. Want dan wordt raamdecoratie manueel bedienen snel een zware klus. Maar ook bij moeilijk bereikbare ramen is elektrische raamdecoratie de beste keuze.

Qurtinz biedt elektrische raamdecoratie in alle maten en vormen. Ontdek snel al onze types raambekleding en gordijnen:

 

Elektrische raamdecoratie: bezin voor u begint!

Bouw- of renovatieplannen? Nodig uw Qurtinz-adviseur uit. Want wij weten waar uw elektricien bedrading moet voorzien en waarmee hij nog rekening moet houden voor een vlotte montage van uw elektrische raamdecoratie. Maak snel een afspraak  en doe uw voordeel met ons vrijblijvende advies.

Manuele raamdecoratie

Alle raamdecoratie is ook manueel bedienbaar, bijvoorbeeld voor kleine, gemakkelijk bereikbare ramen. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de hedendaagse systemen van manuele raamdecoratie. Bovendien staat Qurtinz garant voor een subtiele of onzichtbare afwerking van uw manuele bedieningssysteem. Twijfelt u tussen elektrische raamdecoratie en manuele raamdecoratie? Maak dan een afspraak met uw Qurtinz-adviseur  voor advies op maat.

Link naar pagina Afspraak