De 9 voordelen van de Qurtinz showroom aan huis

Wat als we je zeggen dat we een volledige showroom aan gordijnen naar je thuis kunnen brengen? Dat we onze meest kwalitatieve stoffen en mogelijkheden voor ieders budget naar je toe brengen? En dat je in negen eenvoudige stappen een geïnformeerde keuze maakt? Naast de rust en het comfort van thuis te kiezen, biedt onze showroom aan huis nog andere voordelen.

We hebben met z’n allen minder tijd. Het is druk en we razen van hier naar daar. De perfecte gordijnen voor je interieur kies je niet op een, twee, drie. Daar bedachten we een oplossing voor met onze showroom aan huis. Een op-en-top persoonlijke aanpak met een heleboel voordelen die de keuzestress verminderen.

Qurtinz voordeel 1

1. Kies in je eigen interieur

Het belangrijkste voordeel van de showroom aan huis? Dat je de stoffen en materialen meteen in je eigen interieur ziet. Je hoeft dus niet meer te twijfelen. Past die kleur wel bij het behangpapier? Gaat die textuur wel samen met de zetel? Test het gewoon lekker zelf. En je huisgenoten kunnen meteen hun zegje doen.

Qurtinz voordeel 1

2. Kies uit een ruim assortiment

Onze experts brengen een uitgebreid aanbod aan producten en stoffen mee. Samen met hun jarenlange ervaring en honderden stalen. We staan je bij met advies en informatie over de mogelijkheden, elk voordeel maar ook elk nadeel leggen we uit. Zo maak je een geïnformeerde keuze uit een waaier aan producten.

Qurtinz voordeel 3

3. Kies wanneer het je uitkomt

De showroom aan huis komt langs op een door jou gekozen moment. Overdag, ’s avonds, tijdens de week of in het weekend. Jij beslist. We trekken voldoende tijd uit en overlopen samen met jou de mogelijkheden. Jij bent op je gemak en advies op maat is 100% gegarandeerd.

Qurtinz voordeel 4

4. Kies binnen jouw budget

Gordijnen zijn een essentieel maar duur onderdeel van een interieur. Daar zijn we ons van bewust. Daarom gaan we steeds op zoek naar een budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle oplossing. Of je nu op zoek bent naar één gordijn op maat of naar raamdecoratie voor de hele woning. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we topkwaliteit aan een scherpe prijs.

Qurtinz voordeel 5

5. Kies voor gratis advies in gans Vlaanderen en Brussel

Onze showroom-aan-huisadviseur doorkruist heel Vlaanderen en Brussel. Gratis, bovendien. Niet enkel zijn bezoek en advies zijn kosteloos. Hij meet ook gratis je ramen op om je meteen een passende offerte te bezorgen.

Qurtinz voordeel 6

6. Kies voor duidelijke offerte

Onze showroom aan huis maakt na de opmeting ook meteen een prijsinschatting. De expert bezorgt je met een glimlach een vrijblijvende, digitale offerte. Zo kan je je keuze achteraf nog eens in alle rust doornemen.

Qurtinz voordeel 7

7. Kies voor Belgische topkwaliteit

We hebben heel wat expertise aan boord en bieden een zeer ruim gamma aan raamdecoratie op maat aan. Bovendien worden onze producten in België geproduceerd. Dat is niet alleen de lokale economie steunen, maar ook van onze straffe kwaliteitsgarantie genieten.

Qurtinz voordeel 8

8. Kies voor correcte plaatsing

Topkwaliteit werkt enkel wanneer je raamdecoratie perfect geplaatst wordt. Daarom zetten we onze eigen, ervaren plaatsingsdienst aan het werk. Ze hebben de kennis en vaardigheden om je gordijnen correct en verzorgd op te hangen. Bovendien ruimen ze achteraf alles netjes op.

Qurtinz voordeel 9

9. Kies voor uitstekende service

Problemen na je aankoop? We laten je niet in de kou staan en schieten ter hulp. Zowel binnen als buiten de garantieperiode. Je geniet namelijk van onze dienst na verkoop tijdens de hele levensduur van je raamdecoratie.

Na het lezen van deze voordelen twijfel je zeker niet langer. Maak dus snel je afspraak met onze showroom-aan-huisadviseur. We komen met plezier langs.