Aluminium jaloezieën of aluminium lamellen voor ramen met weinig montageruimte

Weinig plaats om raamdecoratie te monteren? Geen probleem! Horizontale aluminium jaloezieën of aluminium lamellen nemen weinig ruimte in. Hierdoor plaatsen we ze probleemloos in zowat elk raamkader. Zodat u razendsnel van uw sfeervolle, moderne raamdecoratie geniet.

Aluminium lamellen garanderen een strakke, industriële look

U wilt de rechte lijnen van uw architectuur doortrekken in uw interieur? Kies dan voor aluminium jaloezieën. Jaloezieën bieden een strakke look. Bovendien combineren ze mooi met andere raamdecoratie. Combineer bijvoorbeeld met een overgordijn. In een wave-plooi om een echte blikvanger te creëren! Liever een warme look? Bekijk dan zeker ook ons aanbod houten lamellen en vouwgordijnen.

Lees ook onze blog over horizontale jaloezieën.

Aluminium jaloezieën: praktische oplossing bij weinig montageruimte

U wilt uw woning aankleden met mooie raamdecoratie? Maar er is weinig montageplaats rond uw ramen? Overweeg dan zeker horizontale aluminium lamellen of jaloezieën! De eenvoudige optrek- en regelsystemen laten u toe om snel en efficiënt de lichtinval aan te passen. Bovendien nemen ze een minimum aan ruimte in.

Aluminium jaloezieën of aluminium lamellen verduisteren ook deuren

Aluminium lamellen passen binnen elk raamkader. Dankzij de smalle latten van 16, 25 of 50 mm. Dat maakt ze ook de ideale oplossing voor glazen deuren of kantelramen. Ons professionele team meet uw ramen nauwkeurig op. Tijdens een bezoek van onze showroom aan huis. Op basis van deze maten krijgt u een pasklare offerte. Zo bent u zeker dat uw jaloezie perfect past. Binnen het raamkader en in uw ruimte.

Bovendien zijn ze ook de ideale oplossing in vochtige ruimtes. In een badkamer zorgen ze bovendien voor lichtinval, zonder inkijk.

Maak uw afspraak voor vrijblijvend advies

U kiest voor aluminium lamellen? Uitstekend!

Reserveer snel onze showroom aan huis. En geniet van de voordelen van uw persoonlijke Qurtinz-service! Bespreek samen met onze adviseurs de talloze mogelijkheden. Zo maakt u de perfecte keuze voor uw interieur.

qurtinz aluminium jaloezieen in badkamer