Transparante gordijnen: glasgordijnen in een nieuw jasje

Geen fan van de klassieke voilegordijnen of glasgordijnen? Qurtinz geeft u een eigentijds alternatief: transparante gordijnen. Daarmee krijgt u alle voordelen van traditionele voilegordijnen in een mooi, modern kleedje.

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen breken ook het felste zonlicht en garanderen uw privacy. En ze passen vervolgens perfect bij uw favoriete interieurstijl: modern, landelijk of minimalistisch. Ontdek snel hoe u de voordelen van glasgordijnen of voilegordijnen combineert met een eigentijdse look.

Vouwgordijnen of rolgordijnen: modern alternatief voor voilegordijnen

U wilt het daglicht op een aangename manier temperen, pottenkijkers buiten houden en uw interieur een vleugje warmte geven? Kies dan voor vouwgordijnen , rolgordijnen . Zo krijgt u alle voordelen van traditionele glasgordijnen, maar met een moderne uitstraling.

Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis  ontdekt u onze verschillende types transparante raamdecoratie. En bovendien op maat van uw interieur.

Transparante voilegordijnen: knipoog naar glasgordijnen

Met transparante overgordijnen legt u rechtstreeks de link naar het glasgordijn van weleer. Combineer de transparante, lichte draperie met een overgordijn uit een verduisterende, zwaardere stof. Zo geniet u overdag van een aangename lichtinval en trekt u ’s avonds de overgordijnen dicht voor de gezelligheid.

Benieuwd naar onze transparante overgordijnen? Duik bijvoorbeeld in ons portfolio  en ontdek verrassende combinaties!

Paneelgordijnen: de strakke tegenpolen van romantische voilegordijnen

Gooit u het liever over een volledig andere boeg? Kies dan voor ultra strakke, transparante paneelgordijnen of Japanse wanden. Hierdoor geniet u van de voordelen van transparante stoffen in een hedendaags jasje. Extra voordeel? Paneelgordijnen of Japanse wanden zijn prachtig in combinatie met grote, brede schuiframen.

Boek een bezoek van onze showroom aan huis

Geen fan van traditionele voilegordijnen of glasgordijnen? Maak dan snel een afspraak met onze unieke showroom aan huis  en ontdek alle alternatieven op maat van uw interieurstijl. Bovendien kijkt en kiest u in alle rust en comfort!